Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ключа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Няма никъде и не може да се замени.А всички си ги продават с екуто което е малоумно
    разбрах, благодаря - минаваме на вариант - "направи си сам"....

А поне обикновен ключ за моята кола могат ли да ми направят по този ?
    AR 166 2,4 jtdm
    NT II 2,7 tdi
    Peugeot 206 1,1
    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Другият вариант е,да си сложиш аларма с допълнителен канал.След това ключар да ти нареже нов ключ с универсална кутийка.Свободния канал на алармата ще управлява отварянето на багажника.Иначе може и обикновен ключ с и без чипа,зависи колко пари ти се дават.Лично аз повече от година и половина нито тук нито в ибея си намерих ори.кутийка
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Може и само дистанционно.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз съм така, имам си аларма и ключа не го използвам на практика, въпреки, че е изправен и работи паралелно с дистанционното.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
            да не отварям нова тема...

Моят ключ е от тия с трите копчета. Копчето за багажника обаче вече се накъса. Някой има ли идея откъде мога да си намеря такъв ключ, този да го оставя резерва или поне обвивка за него, да я сменя?

http://www.ebay.it/itm/NUOVO-ALFA-RO...item1c2d8c49ad

http://www.ebay.it/itm/ALFA-ROMEO-14...item5aeb57d10e
            sigpic
            Alfa Romeo 166 V6 Turbo
            FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

Comment

Тахи ,приятелю не стават тези които си пуснал
              За това и казвам че ме става и че няма Не си мисли че ме съм пробвал
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Тахи ,приятелю не стават тези които си пуснал
                За това и казвам че ме става и че няма Не си мисли че ме съм пробвал

от 10-ти до 20-ти съм в италия ще си взема разни работи за моята и ще потърся ако има ще взема 1-2 бройки
                кое е дефицитното пладката , кутията или и двете ?
                Last edited by tahi; d.m.y г., 16:32.
                sigpic
                Alfa Romeo 166 V6 Turbo
                FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

Comment

Сега пробвам с пиновете и нищо не става. Някакви идеи?

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                    Сега пробвам с пиновете и нищо не става. Някакви идеи?
                    С кои пинове?

Comment

С кои пинове?
                      От това мнение:

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Така както е изключен приемника, дай накъсо пинове 5 и 6 от буксата, която е на кабела:

(при затворени врати) и виж дали централното ще заключи. Ако заключи, изчакай 10 секунди и отново дай накъсо същите пинове и виж дали ще отключи.

Comment

От това мнение:
                        Закачи един проводник някъде на шаси и с другия му край допри последователно въпросните 2 пина и виж дали реагира централното.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

На нито един от двата не реагира. Не знам колко ламарината под кората става за маса.

Comment

На нито един от двата не реагира. Не знам колко ламарината под кората става за маса.
                            Пробвай на сигурна маса, но засега пробата е обнадеждаваща - в смисъл, че проблемът може и да не е в приемника, което е добра новина.

---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Ориентирай се по скицата:

и локализирай буксата D25A. Направи същата проба с кабела, на който единият край е на шаси а с другия допри последователно пинове 17 и 18.
                            Вратите трябва да са затворени по време на пробата (или поне бравите да са щтракнати все едно, че са затворени)

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Това на снимката го търсих, но не успях да го намеря. Под капака при волана ли се намира, или някъде под таблото?

Comment

Това на снимката го търсих, но не успях да го намеря. Под капака при волана ли се намира, или някъде под таблото?
                                Вътре в купето под таблото - синя на цвят.
                                Ако свалиш таблото с предпазителите и клюкарката, ще ти се открие изглед в този участък.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X